top of page

3X BESTE EVENT VAN HET JAAR!

Opdrachtgevers:

01 - Pathé Cinemas 

02 - Erasmus MC

03 - Stadgenoot

            

Producties:

Reaching for the Top

Onverwacht Ontmoeten

Samen van Oud naar Nieuw            

Branche-award de 'Gouden Giraffe' - jaarlijks uitgereikt voor het meest communicatieve en creatieve evenement van het jaar, win je niet zomaar. Tot op heden wisten wij het felbegeerde gouden beeldje maar liefst drie maal te bemachtigen.

 

Na de eerste award voor Pathé Cinema's volgde een belangrijke Giraffe voor het concept 'Onverwacht Ontmoeten' voor Erasmus MC. We organiseerden een creatief vormgegeven personeelsevent voor ruim 12.000 genodigden in Ahoy'. Daarbij staken we - als een van de eersten in de branche - onze nek uit door ook de digitale wereld in het event-traject te betrekken.

 

Door het samenspel van een interactieve community-website in het voortraject en het afsluitende event kregen we de handen van de jury voor de tweede keer op elkaar. Deze krachtige combinatie van live events en communicatie legde de basis voor ons huidige bureau voor belevingscommunicatie.
 

Ook de bronzen 'Eva' voor de interne campagne voor ProRail en de derde Gouden Giraffe die we wonnen voor het kick off evenement voor de Amsterdamse woningcorporatie Stadgenoot smaken naar méér... 

bottom of page