top of page

KERSTBORREL ORGANISEREN

Als je een kerstborrel gaat organiseren voor je bedrijf, dan wil je natuurlijk dat het feest een succes wordt. Alleen… hoe pak je dit het beste aan? Hoe creëer je de beleving die je zo graag wilt? Hoe maak je dit feest meer dan een simpele borrel? Op die vragen zoeken we graag, samen met jou, een antwoord! 

KLIK VOOR MÉÉR

EN GA DIRECT NAAR

MANNEN VAN RIJNLAND

m27.jpg
Hoe het organiseren van een kerstborrel onderschat wordt
 

Buiten zie je het groen langzaam veranderen in prachtige herfstkleuren. En terwijl de bladeren vallen, blijft de eindejaarsdrukte maar toenemen. Langzaam komt ook de tijd om een succesvolle kerstborrel te organiseren dichterbij. Tenminste, als deze niet vergeten wordt. Een willekeurige werknemer krijgt vaak vluchtig de taak om de borrel, last minute, te verzorgen. Wat een sfeervol bedrijfsfeest moest worden, eindigt als gevolg in een veredelde vrijdagmiddagborrel. Precies dát fenomeen noemen wij een gemiste kans. 

 

Het klinkt misschien als een utopie, maar een goed georganiseerde kerstborrel brengt mensen in het bedrijf bij elkaar. Het zorgt voor teamspirit waardoor iedereen weer zin heeft in zijn werk en trots is op het bedrijf. Een mooie start voor het nieuwe jaar waar wij als Mannen van Rijnland graag aan bijdragen! 

Kerstborrel organiseren
Kerstborrel organiseren

Kerstborrel organiseren? Maak kennis met Mannen van Rijnland

Bij Mannen van Rijnland zijn we ervan overtuigd dat mensen het verschil maken voor organisaties. Onze Rijnlandse manier van werkenzorgt ervoor dat we - samen met onze opdrachtgevers - al meer dan 20 jaar vol plezier werken aan het organiseren van evenementen, waaronder de jaarlijks terugkerende kerstborrel. 

 

Wij zijn altijd op zoek naar dat ene beetje méér. Het organiseren van jaarlijks terugkerende gelegenheden, waaronder de kerstborrel, zien we als kans en niet als doel op zich. Je kan een kerstborrel hebben zoals alle andere, maar waarom zou je niet groter uitpakken? Je kerstborrel organiseren met als doel het overbrengen van een boodschap en een onvergetelijke ervaring? 

Meer weten over het organiseren van een kerstborrel?

 

Heeft deze pagina nog niet alle vragen rondom het organiseren van een kerstborrel kunnen beantwoorden? Of wil je graag met Mannen van Rijnland rond de tafel om de mogelijkheden voor je organisatie te bespreken? Wij komen graag vrijblijvend in contact;

Bel 076 5710091 of mail ons.  

m27.jpg
bottom of page