top of page
2.jpg

HumanTotalCare

LIVE

'de radio editie'

Werken aan een gezond, gemotiveerd en competent werkend Nederland. Dat is de missie van HumanTotalCare. En aan dit doel dragen de mannen hun steentjes bij door de missie en strategie intern tot beleving te brengen. Met een dag radio maken - door en voor eigen medewerkers vanuit een professionele pop-up radiostudio in het kantoor te Son - tekenden we eind 2021 voor een derde event-productie in de serie ‘HumanTotalCare Live’. Voor onze opdrachtgever een nieuwe event-traditie. Voor de mannen een nieuw event-partnership!

HUMANTOTALCARE

Vanuit de merken ArboNed, HumanCapitalCare, Mensely, Focus, IT&Care en Duurzaam Inzetbaarheidscentrum adviseert en ondersteunt HumanTotalCare werkgevers en werkenden op het gebied van werk en gezondheid gedurende hun hele werkzame leven. Dagelijks willen ruim 1.700 medewerkers van betekenis zijn voor werkend Nederland.

Human Total Care LIVE  'de radio editie'

concept / online event / regie / organisatie

Werd de strategie eind 2019 intern gelanceerd tijdens een live event in de televisiestudio’s te Aalsmeer, dit keer werkten we nauw samen aan de online ‘radio editie’. Verbinding en saamhorigheid in coronatijden waren de keywords voor dit derde event in de reeks. Hoewel plezier en fun tijdens het werk voorop stond, zorgde het radioprogramma tevens voor inhoudelijke verdieping op tal van onderwerpen.

logo-spetters-rgb_edited_edited_edited_e

We verzorgden een dag lang ‘visual radio’ met een mix aan entertainment, muziek en nieuws. Ondersteund door bekende radiojocks Joost Swinckels en Evelien de Bruijn presenteerden sidekicks van eigen bodem het jaaroverzicht, het weer en verkeer, de guilty pleasures top-10 en radiospelletjes als ‘Raad de Plaat’ en ‘Toontje hoger – Toontje lager’.
 

Onder leiding van presentatrice Sofie van den Enk schoven externe en interne gasten aan tijdens het live-radiomagazine om o.a. te spreken over persoonlijk leiderschap. Met het uitreiken van de #meerbetekenen award - de jaarlijkse award voor het team of een collega die dat jaar extra van betekenis is geweest - sloten we de zeven uur durende radio-editie af.

MvR - Human Total Care Radioshow 2021 - Final (7)_Moment

MvR - Human Total Care Radioshow 2021 - Final (7)_Moment

MvR - Human Total Care Radioshow 2021 - Final (9)_Moment

MvR - Human Total Care Radioshow 2021 - Final (9)_Moment

1

1

2

2

20211214_162325

20211214_162325

IMG_4571

IMG_4571

RADIO#meerbetekenenINTERACTIEFteamwork
LIVEonlineINHOUDtrends
BELEVINGverbinding
STUDIOfutureproofTOEGANKELIJKstrategie
    

Online radio terwijl men werkt, is minder dwingend dan een twee uur durend online (video) event. Dit voordeel van lekker laagdrempelig en dagvullend radio maken en luisteren kwam als grote plus naar voren bij het evalueren van de luistercijfers. De grootste kracht van het format is dat het programma - i.s.m. een professionele radioredactie - wordt gemaakt door de medewerkers zelf. Zij zorgden samen voor ‘het geluid van HumanTotalCare’.

Wavy 3D Net_edited_edited_edited_edited.

Wat begon als een eenmalig evenement, blijkt nu een succesvolle reeks te zijn! Onwijs bedankt voor de mooie samenwerking. Op naar de volgende!

Evelien Niens, Communicatieadviseur bij HumanTotalCare

3.jpg

Kijk, en dit soort complimenten horen wij natuurlijk graag. Want net als HumanTotalCare willen de mannen blijven verrassen en waarde toevoegen ten aanzien van communicatie en merkbeleving. Onze inzet? Nog lang en met veel plezier #meerbetekenen voor HumanTotalCare!

bottom of page