top of page

NIEUWJAARSBORREL ORGANISEREN

Het einde van het jaar komt weer in zicht, alle feestdagen zijn in aantocht en de uitnodigingen voor evenementen vallen aan de lopende band op de deurmat. Maar hoe doe je dat eigenlijk op de juiste manier? Het nieuwe jaar op een memorabele manier inluiden? Daarbij helpt evenementenbureau Mannen van Rijnland je graag! Wij denken mee bij het organiseren van een onvergetelijke nieuwjaarsborrel.

KLIK VOOR MÉÉR

EN GA DIRECT NAAR

MANNEN VAN RIJNLAND

Kerstborrel Organiseren

Hoe het organiseren van een nieuwjaarsborrel met een boodschap. Stand out!
 

De eerste twee, drie weken van januari staan er vol mee: nieuwjaarsborrels. Bij alle clubs, bedrijven, families, organisaties, etc. wordt het oude jaar afgesloten en het nieuwe jaar begonnen onder het genot van een hapje en drankje. Natuurlijk is dit belangrijk, maar één van de velen simpele “feestjes” organiseren, dát noemen wij een gemiste kans.

 

Het klinkt misschien als een utopie, maar het organiseren van een goede nieuwjaarsborrel brengt mensen in het bedrijf bij elkaar. Een gevoel van saamhorigheid brengt de teamspirit tot leven en zorgt ervoor dat iedereen klaar is voor het nieuwe jaar, trots is op het bedrijf. Een mooiere start van het nieuwe jaar kun je niet hebben!

Nieuwjaarsborrel organiseren
Nieuwjaarsborrel organiseren

Nieuwjaarsborrel organiseren? Maak kennis met Mannen van Rijnland!

Geen uitdaging is voor ons te groot en wij breken ons hoofd graag over allerlei ingewikkelde vraagstukken: Hoe kun je ervoor zorgen dat juist jouw nieuwjaarsborrel, ten opzichte van alle andere anderen, onthouden wordt? Hoe kunnen wij ervoor zorgen dat je evenement impact heeft?

 

Een klein tipje van de sluier kunnen we wel oplichten. Bij Mannen van Rijnland zijn we overtuigd van dat mensen het verschil maken in een organisatie, dat merk je dan ook aan onze Rijnlandse manier van werken. Al meer dan 20 jaar organiseren wij, samen met onze opdrachtgevers, succesvolle evenementen. Wij zijn altijd op zoek naar dat ene beetje méér. Het verzorgen van de organisatie van jaarlijks terugkerende gelegenheden zien we als kans en niet als doel op zich.

Ook een nieuwjaarsborrel organiseren?

 

Bij Mannen van Rijnland hebben we veel ervaring met het organiseren van een nieuwjaarsborrel met impact. Dit doen we dan ook met alle plezier voor jouw organisatie. Wil je graag met de Mannen van Rijnland rond de tafel om de mogelijkheden te bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Kerstborrel Organiseren
bottom of page