RMF_1581.jpg

OPENINGSCAMPAGNE RABOBANK BREDA

Opdrachtgever:

Rabobank Breda

Opdracht:

Officiële opening   

Productie:

Concept & Strategie
Overall organisatie opening & familiedag

Samenstelling & regie plenaire programma

Productie content en clips            

RMF_1566.jpg
Localweb 2.jpg
67844_451387994986618_1700146663_n[1].jp

Aan Mannen van Rijnland werd gevraagd de officiële opening te organiseren van het nieuwe kantoor van Rabobank in Breda. Naast het duurzame karakter van de 'hernieuwbouw' van het kantoor, is ook de nieuwe communicatiecampagne van Rabobank Breda leading bij de conceptuele vormgeving van dit openingsevenement. Ondanks dat Rabobank Breda gaat opereren vanuit een centraal gelegen stadskantoor, blijft de organisatie trouw aan haar kernwaarden betrokken en dichtbij. Dit mede dankzij de nieuwe online middelen en digitale loketten die met de 'bereikbaarheidscampagne' worden geïntroduceerd. 

De digitale wereld van Rabobank komt in het nieuwe hoofdkantoor ten overstaan van haar stakeholders tot beleving. Er ontstaat een levendige conversatie over diverse topics tussen enerzijds de bestuursvoorzitter en gasten in de zaal, en anderzijds de host van de avond, die zich beweegt in de nieuwe online omgeving van Rabobank Breda. 

Rondom het thema duurzaamheid van het nieuwe kantoor ontwikkelt Mannen van Rijnland een clip waarin alle features rond de verduurzaming van het pand en de daarmee bereikte besparingen aan het publiek worden gepresenteerd.

Rabobank Breda - Dichtbij, betrokken en duurzaam - is open!

Voorafgaand aan de officiële opening voor externe relaties en stakeholder, organiseert Mannen van Rijnland 'de eerste werkdag' voor de medewerkers. Een intern evenement met een plenaire opening en met diverse deelsessies en rondleidingen waarmee men het nieuwe kantoor gaat verkennen. 

Voor de catering van alle bijeenkomsten en events wordt huiscateraar Colour Kitchen ingezet, die kansen biedt aan mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

Ter afsluiting van het openingstraject organiseren we een familiedag voor medewerkers en hun gezinnen. Met o.a. een interactieve speurtocht voor kids en ouders in het kantoor maken de gasten nader kennis met de nieuwe werkomgeving en Rabobank Breda.